Teckna billig motorcykelförsäkring

Dags att teckna en billig mc försäkring

Glöm inte bort att försäkra din mc, det var säkert inte billig och har du ingen försäkring på den så får du heller ingen ersättning om något skulle inträffa. Med en billig mc försäkring kan du vara trygg och veta att du får hjälp vid stöld, brand eller skada på din mc.

Det finn ett par olika typer av försäkringar att teckna. Du bör fundera över vilken nivå du vill ha på din försäkring innan bestämmer dig för en. Du behöver veta hur långt du kommer köra per år och om du kommer att ställa av din mc på vintern. Du behöver också veta när din mc är tillverkad för att kunna hitta en bra billig mc försäkring.

Det finns olika typer av billig mc försäkring

Trafikförsäkring är den lägsta variant av försäkring och den är du skyldig att ha. Men det finns mer skydd än så och olika typer av billig mc försäkring du bör tänka på. Trafikförsäkringen täcker nämligen bara skador på dig som person, passagerare och andra personer som kan skadas i en olycka. Den täcker inga skador på din mc, inga skador alls och inte heller ger den någon ersättning om din mc blir stulen.

Till trafikförsäkring finns ett antal variationer som tillval. Du kan välja till billig mc försäkring som täcker brand, stöld, glasskador och räddning. Då får du istället en helförsäkring och har ett fullgott skydd. Det är en trygghet att veta att du får ersättning om något händer men självklart hoppas vi inte att det blir så utan att du får njuta av din tur, din mc och en billig mc försäkring.

Är det något mer att tänka på när jag väljer en billig mc försäkring?

Egentligen skiljer sig en billig mc försäkring inte mycket från en annan försäkring. Läs igenom villkoren och gör en rättvis jämförelse. Uppge även till ditt försäkringsbolag om du tänker ställa av din mc under vinterhalvåret. Är du dessutom medlem i någon mc- klubb så kan detta ge dig rabatt.

Likaså om du har fullgod utrustning ås som rygg skydd och godkänd hjälm vid färd. Har du väl tecknat din försäkring så är det bara att ge sig ut på premiärturen! Lycka till, vi hoppas på gott väder för dig och en billig mc försäkring!

Lämna ett svar